Om LMB People

- Kvalitet til tiden til prisen 

Når du indgår et samarbejde med LMB People, drejer det sig i sin enkelthed om, at du får den bedst kvalificerede kandidat.

Om det er via en short list med mulige kandidater du selv kontakter eller ved min præsentation af tre kandidater som er interesseret i jobbet hos jer, aftaler vi ud fra jeres behov og tidsramme.


Metoder & Værdier
Lise Marie Birk har et solidt fundament inden for rekruttering, søgning og headhunting, karrierecoaching (rådgivning og udvikling), ledelse og salg inden for it-sektoren efter at have været en aktiv spiller siden 2006.

At arbejde som headhunter og interim rekrutteringspartner har givet mig en dyb forståelse af forretningsprocesser og forretningsudvikling i mange forskellige organisationer. Jeg er meget ivrig efter at lære om hver kundes organisation og kultur for at give den optimale ydeevne og dermed gøre en forskel, når I ansætter nye medarbejdere.

Personligt er jeg dedikeret, engageret og stræber efter at se udviklingen af potentialet og finde det rigtige match af mennesker.

I headhuntingsprocessen udøver vi den største diskretion og fortrolighed med både kunder og kandidater.

Kontakt Lise Marie Birk på mail:  eller mobil: 2027 2241 for at få en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer med de rigtige ressourcer.